Movem el teatre


Movem el teatre

Activitat oberta i gratuïta

Foto Gran

Les accions de Movem el teatre es realitzaran cada dia 25 de mes d'octubre de 2018 a maig de 2019, excepte el 25 de desembre, en diferents espais singulars de Ripollet.
En alguns casos us avisarem abans del lloc i l'hora, però d'altres seran "escenaris ocults" que us trobareu durant el dia o als que podreu accedir per invitació.
Dels llocs públics us informarem a través d'aquesta pàgina, però també a través de les xarxes socials.
Feu-vos seguidors de l'Associacio d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell a Instagram i Facebook i tindreu la informació de darrera hora cada dia.
Facebook: @mercatvell 
Instagram: @espectadorsripollet.cat

 

HORARIS "MOVEM EL TEATRE" DEL 25 D'ABRIL 
8.30 h Despertem el "Conillet "sobre rodes. Helena Bea torna a pujar al transport públic per ensenyar-nos una dona al límit de les seves forces.
13 h De nou una "Criatura" sobre rodes. La Montse Pérez es transforma en una de les criatures creades per T de Teatre. Serà una acció en el transport públic.
18 h Les Companyies assagen a la Plaça dels Alcaldes de la República. Amb la participació de Line Dance Palau Ausit i els actors i actrius Rosa Puig, Montse Pérez, Cristina Benavent, Encarna Alberlla, María Ruíz i Sílvia Pérez i la col·laboració de Caffe di Khalma.
18.30 h Entre d'altres, Peret. Petit concert de música contemporània, a càrrec dels alumnes del Taller i Conjunt de guitarres de l'Escola de Música de Ripollet. Al jardí del Casal d'Avis. Aforament limitat.
20 h Cafè literari i Amor en la foscor a Tinsal. Un nou establiment amic -Tinsal, al carrer Montcada, 76- acull els records sobre el Cafè literari i un fragment de Bodas de Sangre, amb María Ruíz, Francisca Fernández i Agustín Villar. Aforament limitat.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació