Movem el teatre


Movem el teatre

Activitat oberta i gratuïta

Foto Gran

Les accions de Movem el teatre es realitzaran cada dia 25 de mes d'octubre de 2018 a maig de 2019, excepte el 25 de desembre, en diferents espais singulars de Ripollet.
En alguns casos us avisarem abans del lloc i l'hora, però d'altres seran "escenaris ocults" que us trobareu durant el dia o als que podreu accedir per invitació.
Dels llocs públics us informarem a través d'aquesta pàgina, però també a través de les xarxes socials.
Feu-vos seguidors de l'Associacio d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell a Instagram i Facebook i tindreu la informació de darrera hora cada dia.
Facebook: @mercatvell 
Instagram: @espectadorsripollet

 

25 de febrer.

HORARIS
16.45 h Parc de Dolores Ibarruri
. Les companyies assagen al carrer de Sant Andreu, amb la participació de D-Fleky's by Racons per Gaudir de Ripollet i els actors i actrius Rosa Puig, Montse Pérez, Cristina Benavent, Salvador Linares, María Ruíz i Sílvia Pérez i la col·laboració d'El Blau Cafeteria.
17 h Diàleg sobre rodes. Mònica López i Jordi Sans pugen al transport públic per parlar d'educació de les "seves" Criatures.
18 h Un barber musical. Els clarinets de l'Escola de música sonaran en un espai  insòlit: la terrassa del Centre a la Rambla de Sant Jordi.
19.15 h Galeries Mercacentre (Bolsos Blasco i English Torras). Records de les Nits de música, a càrrec de Marta López i M. Jesús Marqués, i una criatura que vol ser gran, Montse Pérez. Demaneu invitació als dos establiments.
20.30 h Amor en la foscor. Ella s'ha casat amb un altre, però la passió la fa fugir amb el seu amor de veritat. Agustín Villar i Francisca Fernández ens portaran sobre rodes per unes Bodas de sangre en homenatge al gran Federico García Lorca.
Facebook: @mercatvell
Instagram: @espectadorsripollet

 

Volem els vostres records.

Fotos i gravacions.

Des que va començar Movem el teatre, molts de vosaltres heu fet fotografies i gravacions de video al

bus, al carrer i a les places. Volem conservar aquestes imatges per al futur. Ens les cediu? Potser algunes d'elles serviran per al documental sobre el 25è aniversari que estem preparant...

Feu-nos arribar un correu electrònic a l'adreça movemelteatre@espectadorsripollet.cat o pengeu-les a les xarxes etiquetant-nos i contactarem amb vosaltres per recollir-vos el material. Gràcies pel vostre suport.

 

TERRASSES DE PRIMAVERA

Amb l'arribada del bon temps, Movem el teatre vol pujar a les terrasses dels vostres edificis. Si en la vostra comunitat de veïns disposeu d'un terrat on puguin pujar unes 30 persones, feu-nos-ho saber i potser podrem fer una tarda musical.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació