Movem el teatre


Movem el teatre

Activitat oberta i gratuïta

Foto Gran

Les accions de Movem el teatre es realitzaran cada dia 25 de mes d'octubre de 2018 a maig de 2019, excepte el 25 de desembre, en diferents espais singulars de Ripollet.
En alguns casos us avisarem abans del lloc i l'hora, però d'altres seran "escenaris ocults" que us trobareu durant el dia o als que podreu accedir per invitació.
Dels llocs públics us informarem a través d'aquesta pàgina, però també a través de les xarxes socials.
Feu-vos seguidors de l'Associacio d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell a Instagram i Facebook i tindreu la informació de darrera hora cada dia.
Facebook: @mercatvell 
Instagram: @espectadorsripollet

HORARIS
12 h El Pepe sobre rodes. L'1 de març va fer 10 anys de la mort de Pepe Rubianes. Nosaltres el recordem en una intervenció per sorpresa en el transport públic, a càrrec de Xavi Caballé.
17.15 h Plantem cara al Ramon. Les T de Teatre ens van presentar el Ramon, ara el pujarem de nou al transport públic, de la mà de Noèlia Requena, Aurora García, Brian Pérez, Mireia Gómez i Paula Chicaiza.
18.30 h A Villa Angelina amb l'Anna Frank. Les paraules del diari d'Anna Frank dites per Aina López, Blanca Tubau, Bruna Rodríguez, Elisabet Cofiné, Laura Almirall, Maria Nees, Mariona Cofiné i Ivet Tubau. Aforament limitat. Cal reservar amb antel·lació (vegeu com a la informació principal d'aquesta pàgina).
20 h Mobles Rambla (Rbla St Jordi, 28). Espectacles a la memòria, a càrrec de M. Dolors Torras i Maika Aguado. Adreça desconeguda. Segon acostament al patiment provocat pel nazisme del dia. Coneixerem com dos amics i socis canvien l'amistat per l'odi. Estracte de l'obra a càrrec de Jordi Sans i Xavi Caballé. Entrada lliure. Aforament limitat.

ATENCIÓ. PER ASSISTIR CALDRÀ RESERVA ANTICIPADA

EN UN RACÓ AMAGAT DE RIPOLLET SENTIM L'ANNA FRANK
"Recordo perfectament que un cel net i blau, el cant dels ocells, la llum de la lluna o el naixement de les flors abans no aconseguien captar per molt temps la meva atenció. Aquí tot ha canviat".
Vam sentir la veu de l'Anna Frank al Teatre Auditori de Ripollet la primera temporada d'espectacles, al maig de 1995. L'escenari representava unes golfes tan altes que quan les actrius pujaven a dalt de tot, els tècnics havien d'apagar els focos perquè no es cremessin.
Ara la tornarem a escoltar, en un espai obert i lluminós i de la mà de unes joveníssimes actrius, gràcies a l'acolliment de l'Àngels Ratera.
Si voleu assistir, heu de fer reserva anticipada. L'entrada és gratuïta, però l'aforament limitat. Reserveu la vostra invitació al relèfon 627 454 642, a la taquilla del teatre el 22 de març o a l'adreça electrònica movemelteatre@espectadorsripollet.cat. Quan feu la reserva us donarem l'adreça exacte de l'espectacle.

ripollet-al-dia-0165.1-del-13-a-19-de-marc-de-2019.1-jpg.pdf
Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació