Signatura de convenis de col·laboració amb tots els Centres Educatius de Secundària i Batxillerat de la localitat

Els Centres esmentats són : l’Institut Can Mas, l’Institut Lluís Companys, l’Institut Palau Ausit, Col·legi Sant Gabriel, Escola Fedac i Escola de Música de Ripollet.


Col·laboracions

Activitat oberta i gratuïta

Foto Gran

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet, AETMVR, en aquesta temporada, hem portat a terme una sèrie de contactes amb tots els Centres Educatius de Secundària i Batxillerat de la localitat, així com també amb l’Escola Municipal de Música de Ripollet, per tal de formalitzar i sistematitzar una sèrie de col·laboracions que ja es feien puntualment, fent-les més àgils i més fàcils de gestionar.

De tots aquests contactes, n’ha sortit un Conveni de Col·laboració amb cadascun dels Centres , per tal de facilitar als joves estudiants la participació activa en la vida social i cultural de la població, en el nostre cas convidant-los a participar de la programació estable de teatre, música i dansa , així com de l’Òpera en directe, que es pot veure en el Teatre Auditori de Ripollet, organitzat per l’AETMVR.

Els Centres esmentats són : l’Institut Can Mas, l’Institut Lluís Companys, l’Institut Palau Ausit, Col·legi Sant Gabriel, Escola Fedac i Escola de Música de Ripollet.

Signatura del Conveni de Col·laboració amb el director de l'IES Can Mas.

Signatura del Conveni de Col·laboració amb el director de l'IES Lluís Companys.

 

Signatura del Conveni de Col·laboració amb els responsables de l'Escola Municipal de Música.

convenis-signats.pdf
Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació