El nostre projecte

Foto Àngels Leiva
Fotografia d'Àngels Leiva

 

El nostre projecte es fonamenta en tres pilars:
1r.- La vida associativa, que és la que crea espectadors actius que amb el seu esforç, personal i econòmic, fan un coixí suficient per mantenir una programació estable i de qualitat a Ripollet. El suport econòmic de l’Associació és del 33% del pressupost.
2n.- El suport econòmic de l’Ajuntament de Ripollet, ja que el que estem fent ho fem com a servei públic, assumint un 33% del pressupost.
3r.- El suport econòmic de les institucions de caràcter general (Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona) així com amb aportacions puntuals de caràcter extraordinari, que sumen un 33% del pressupost.

Missió, visió i valors
La nostra raó de ser és la de generar un espai que ens permeti desenvolupar dinàmiques associatives orientades a l’estima al teatre i a totes les arts escèniques, consolidar-nos com a poble i com a membres d’una col·lectivitat nacional.
Som una entitat que veu l’expressió artística com un element important per al creixement personal i per a la interrelació de les persones i que pot ajudar a cohesionar la població de Ripollet. Una entitat que té un coixí suficient d’associats que la sustenta.
Els associats, amb la seva col·laboració personal i econòmica, contribueixen a generar a la nostra població unes condicions òptimes per gaudir del teatre, la música i la dansa com a servei públic.
L’Associació creu, com l’Associació d’Espectadors del Teatre Lliure de Barcelona, que per poder ser un servei públic ha de ser “del públic i per al públic", i que a través de l’Associació, aquest públic té la paraula i és fonamental per a dur a terme aquest projecte realment innovador. Desprès de tot aquest temps podem dir que el nostre projecte s’ha fet realitat a bastament i s'ha consolidat.
En definitiva, l’Associació fa una tasca de dinamització cultural a la nostra població, a partir d’una manera de fer pròpia de l’associacionisme cultural català, que des de sempre ha fomentat:

  • La recerca constant de maneres d’autoformació i de participació ciutadana.
  • La solidaritat entre tots els que fem possible la cultura popular, vista des d’una perspectiva àmplia i plural.
  • L’autogestió en els continguts dels programes i activitats generades, i en la implicació personal i col·lectiva, en els recursos que som capaços de generar nosaltres mateixos i d’aquells que ens poden venir de les institucions de govern.
Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació