La sarsuela a Catalunya

El divendres 24 de novembre va tenir lloc a la seu de la Societat Coral el Vallès les NITS DE MÚSICA dedicades a la sarsuela catalana. L'assistència emplenà la seu de la Sociretat Coral del Vallès, acte conduït per Carme Nebrera i Àngel Esteve.

Fou una bona oportunitat per poder conèixer de primera ma aquest tipus de música, el qual compta amb més de quatre-cents títols produïts. El Giravol de Maig, Garin, Cançó d'Amor i de Guerra, L'Aplec del Remei... foren algunes de les sarsueles que es varen poder escoltar.

Al final de l'acte hi hagué una molt agradable sorpresa amb l'actuació de la Coral Veus del Vallès que amb l'acompanyament al paino per seu director, en Jordi Giménez, ens interpretaren un fragment de L'Aplec del Remei de Josep Anselm Clavé. 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació