Presentació de la 25a Temporada.

Divendres, 5 d'octubre a les 21h.

Tatre Auditori del Mercat Vell

ACOMPANYA'NS, SOM AQUÍ GRÀCIES A TU. ÉS LA TEVA FESTA! 

Sembla que fou ahir quan una colla de persones de Ripollet ens vàrem plantejar una proposta per rendibilitzar un espai en desús com era l’antic mercat. I ho vam fer amb el convenciment que no sols es tractava de construir un projecte arquitectònic, ni tant sols de donar-li només contingut, sinó també –i aquest era un aspecte fonamental– de fer una proposta de gestió i de dinamització integral.

La proposta de construcció del Teatre Auditori del Mercat Vell sorgeix a partir de la constitució de l’Associació d’Espectadors com un projecte global, que abastava el món de les arts escèniques i de tot allò que hi estava relacionat: els actors i els ballarins, els músics, les obres de teatre, els concerts, el cinema, les activitats complementàries... I tot plegat fet des de la gestió associativaamb la implicació durant tot aquest temps demés de set-cents veïns i comerços, així com de professionalsi institucionsentusiastes de les arts escèniques. És en aquest sentit que ens vam convertir en un projecte capdavanter i innovador.

Passats aquests 25 anys podem afirmar que es tracta d’un model plenament consolidat i d’èxit.

Per tal de commemorar aquest aniversari hem programat un seguit d’activitats i propostes que van des del teatre fins a la música passant per la dansa, l’òpera, la màgia, la comèdia, el drama, l’espectacle familiar, la reflexió i l'humor.

Coincidint amb l'aniversari hem fet una nova proposta d’abonaments i de tarifes i hem ampliat l’oferta de Nits de Música i les col·laboracions amb entitats i iniciatives locals. També continuarem proposant sortides en grup per anar a veure teatrea altres localitats.

Amb el projecte Movem el teatrerealitzarem durant tota la temporada una sèrie d'accions teatrals fora del Teatre Auditori fruit de tot un seguit d’aportacions i vivències personals i col·lectives.

Hem establert un acord amb el programa FlipArtde la Diputació de Barcelona, per tal que una proposta d’aquesta campanya pugui realitzar-se en cadascun dels cinc centres docents de secundària que tenim a Ripollet, tot divulgant la nostra experiència a partir d’una exposició itinerant.

Iniciarem una nova oferta d’espectacles (Espai Escenari)fora d’abonament per oferir, una vegada al trimestre, un espectacle diferent que difícilment tindria cabuda dins de la programació estable: seran propostes de teatre o música de petit format, de vegades experimentals o alternatives, que connectin directament amb el públic. De fet, en la majoria dels casos els espectadors no s'asseuran al pati de butaques sinó a dalt de l'escenari per estar més a prop dels intèrprets, cercant així un vincle més estret amb ells.

A la primavera del 2019 volem dedicar un dissabte a reflexionar i debatreamb programadors i associacions que com nosaltres gestionen equipaments sobre el concepte d'associació d’espectadors sobre i totes les seves derivades.

No cal dir que sense el suport que socis, institucions i establiments amics ens heu donat des de fa 24 anys aquesta realitat que és ara l’Associació d’Espectadors no hauria pogut reeixir.

Us convidem a gaudir-ne intensament.

Que tingueu, tinguem un molt bon aniversari.

La Junta de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació