25 d'octubre. Primer MOVEM EL TEATRE

Movem el teatre ja ha sortit al carrer aquest 25 d'octubre de 2018. En autobusos, al mercat, a L'Escola de música, a la plaça d'Emma Maleras, als Bolsos Cisa, hem reviscut episodis entranyables d'aquest 25 anys de recorregut de la nostra Associació.

Darrera quasi un any d'esforç de molts socis i amics, de professionals i amateurs i de voluntaris tots ells amants del teatre i la cultura que han estat treballant per fer- ho possible.

En aquests escenaris tant poc habituals i inversemblants, tots, actors, viatgers, vianants, clients, amics i convidats hem vibrat i emocionat amb els records i històries que s'hi han representa.

Repetirem l'experiència en diferents llocs i i històries diferents cada dia 25 d'aquesta temporada. Tots hi estem convidats perquè es una festa de tots.

Mooooltes gràcies actrius, actors, directora, ballarines, tècnica de so, persones de suport, amics de l'Associació d'Espectadors, comerciants, gent del Mercat municipal, veïns i veïnes del Pont Vell, periodistes, personal del Patronat Municipal de Cultura i de l'Ajuntament i PÚBLIC. Ahir el Movem el teatre va començar a caminar gràcies a vosaltres.
La propera data serà el 25 de novembre. Volem tornar a sorprendre-us i a passar-ho igual de bé i, si podem, emocionar-vos una miqueta.
Estigueu atents als horaris en el mitjans comunicació locals i a les nostres xarxes.

Podeu veure imatges dels diferents escenaris clicant aquí

 

A l'autobús.

A Bolsos CISA.

A la plaça Emma Maleras.

Al CIP Molí d'en Rata.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació