Sortida al Teatre Poliorama de Barcelona

Benvolguts socis i sòcies, us proposem anar al teatre a veure MAREMAR, el musical, la darrera proposta de Dagoll Dagom, una combinació d’obra dramàtica, musical i un espectacle de dansa molt potent.

Adaptació de l'obra Pèricles, Príncep de Tir de William Shakespeare
A partir de la traducció de Salvador Oliva
Inspirat en la música i lletres de Lluís Llach

Direcció, Joan Lluís Bozzo
Direcció musical, arranjaments i noves creacions, Andreu Gallén
Direcció coreogràfica, Ariadna Peya
Dramatúrgia, Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Perial i Ariadna Peya

Actors, Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercé Martínez, Marc Pujol, Aina Sànchez, Marc Soler, Elena Tarrats, Marc Vilajoana

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d’un cruel dictador, recorre la Mediterrània. Durant les seves aventures s’enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindrà una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada.

Lloc de trobada: En el mateix teatre Poliorama, en el número 115 de La Rambla, a prop de la font de Canaletes.
Dijous, 27 de desembre.
Hora
20:15h.
Preu 31€ , preu de grup 25€.

Reserva al telèfon 627 454 642, i treure l’entrada a taquilla del Teatre Auditori de Ripollet, el divendres 30 de novembre o el dilluns 3 de desembre, o al local de l’Associació abans de l’11 de desembre.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació