MOVEM EL TEATRE. 25 de novembre

25 de novembre ha estat la segona trobada de MOVEM EL TEATRE. Durant la jornada s'han realitzat les diferents actuacions que estaven previstes. Us adjuntem algunes imatges.
(Foto Joan Fandos)
 
(Foto Joan Fandos)
 
10,30 h La primera seu de l’entitat. Un pis situat al carrer Calvari, 5 va ser la primera adreça per recollir suports a l’Associació d'Espectadors. Ara, des del carrer, enviarem la música cap a aquell àtic de dolços records i els que el van habitar.
 
(Foto Joan Fandos)
 
(Foto Arxiu AETMVR)
 
(Foto Joan Fandos)
12.30 h Torre de l’Argentera. Les companyies arriben a la Rambla de Sant Jordi. Trobaran allò que busquen?
 
(Foto Arxiu AETMVR)
 
(Foto Joan Fandos)
13.30 h Ca l’Elvira. Les dones del Café Literari en el Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones. Espectacle amb brindis final, amb el suport de Caves Portell.
 
(Foto Arxiu AETMVR)
16 h Escenariobert. El ser o no ser més clàssic. Intervenció per sorpresa en un transport públic.
 
 
(Foto arxiu AETMVR)
20 h Escenari obert. Les T de Teatre ens van presentar el Ramon, ara el pujarem de nou al transport públic.
 

I al 2019...

Movem el teatre al Mercat. Gener i abril.
Movem el teatre a les places. Properescol·laboracions Inèdit Dansa, Line Dance PalauAusit. Epidemic Dance Show i SB Dance.
Movem el teatre als Establiments amics. Cada mes diferents espais amb nous textos (Tinsal, Mobles Rambla, Bolsos Blasco, Silvestre...)
Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació