Renovació del conveni de col·laboració amb El Voluntariat per la llengua i l’Associació d’Espectadors

Dilluns 10 de desembre s'ha signat el conveni entre l’Associació d’Espectadors i el Voluntariat per la Llengua, que té com a objectiu promoure la cultura i, especialment, el teatre en català.

L’Associació d’Espectadors ofereix als participants en el VxL de Ripollet, Cerdanyola, Montcada, Barberà, Badia i Sant Cugat entrades a 5€ per als espectacles que promouen la llengua i la cultura catalanes. A més, si l'espectacle forma part de l'Espai Escenari, les entrades costaran 3€.

La relació d’ambdues entitats va començar fa un parell d'anys i ara el conveni que s'ha signat té una durada de 3 anys més.

El Voluntariat per la Llengua fomenta l'ús oral i social del català i que posa en contacte parelles lingüístiques, que estan formades per persones que parlen habitualment català (voluntaris) i persones que el parlen una mica però que volen agafar més confiança i fluïdesa (aprenents). La finalitat és que parlin en català durant les trobades.

El compromís que adopten les parelles lingüístiques és de trobar-se 1 hora a la setmana durant 10 setmanes. Es troben on volen i quan volen. L'únic requisit és tenir més de 18 anys.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació