Acte de cloenda del 25è Aniversari

després de portar el teatre a tot un seguit d’espais d’arreu de Ripollet, s’apropa el 14 de juny, dia que tenim previst de celebrar la cloenda del 25è Aniversaride la nostra entitat.

I us avisem amb temps perquè volem que els associats i amics pugueu concretar i reservar al més aviat possible la vostra participació en els actes que tenim programats, que es concretaran bàsicament en dos moments. La primera part es desenvoluparà a l’interior del Teatre Auditori i la segona tindrà lloc a l’exterior i es clourà amb un sopar col·lectiu.

Pel que fa a la primera part (interior del Teatre Auditori):

- Malgrat que es tracta d’un acte gratuït, caldrà adquirir l’entrada prèviament, ja que la capacitat del teatre és limitada.

- Els associats podran recollir la invitació a partir del 12 d’abril i fins al 13 de maig, al local de l’Associació.

- L’associatindividualpodrà adquirir un màxim de 2 entrades i el compartit fins aun màxim de 4.

- A partir del dia 13 de maig s’obrirà la possibilitat de recollir entrades per al públic en general.

- Tot l’esdeveniment serà conduït per la pallassa I ACTRIU Pepa PLANA.

Pel que fa a la segona part (exterior del Teatre Auditori):

- Els associats i les persones que vulgui acompanyar-nos al sopar podran adquirir els tiquets a un preu de 5€ per als associatsi de 10€ per al públic en general. El sopar començarà a les 22:30 h i serà amenitzat pel grup musical Ministrils del Raval.

- El termini per poder adquirir els tiquets del sopar acaba el dia 31 de maig. El sopar serà preparat per l’associació gastronòmica cultural de Ripollet El Setrill.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació