Mònica López ens parla d'OTHELLO

El nostre agraïment a la Mònica López Torras per la seva aportació a l'obra Othello que vam poder veure el divendres 22 de novembre al Teatre Auditori, en la xerrada que ens oferí a l'Espai Domènech Torras del Teatre Auditori prèvia a la representació.
Ens va preparar per entendre l'adaptació d'un clàssic representat per la Cia. Les Antonietes, on tres personatges feien tota l'obra amb una durada d'una hora i mitja, tot aprofundint en l'anàlisi d'un text de quatre segles d'antiguitat  i destacant l'actualitat de l'obra de Shakespeare.

Ja a l'interior de la sala l'Elena Bea del Comité de dones de Ripollet ens va convidar a participar  a la Marxa contra la violència de gènere del dilluns 25 de novembre a les 18h i al manifest  que es llegirà a les 19h a la plaça del Molí.

(Fotografies: arxiu AETMVR)

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació