Si us agrada el teatre, us interessarà la proposta del National Theatre Live

La nostra col·laboradora Joana Raja ens ha fet arribar una sèrie d'informacions sobre propers espectacles de teatre internacional que es podran veure a diferents sales de cinema de Barcelona. Una oportunitat única per poder gaudir de bon teatre en versió original subtitulada a l'espanyol.  

El dia 13 de febrer, es el dia que als cinemes Icaria i Comedia de Barcelona (a les 20 hores, preu 13 euros) projecten en Sessió única, la obra de teatre ALL MY SONS (Tots eren fills meus) d’Arthur Miller, en la versió escènica representada a Londres l’any passat, amb Sally Field i Bill Pullman. Va ser un gran èxit de crítica i públic.

Aquest mateix mes de febrer, en aquest cas, també el dijous dia 20, en diversos cinemes de Barcelona (Balmes, Comedia, Icaria, Arenas, Bosque) faran el musical KINKY BOOTS, de Cindy Lauper, guardonat amb el Tony al millor musical de Broadway.

Aquesta oferta de teatre que fan el dia 13 de febrer, forma part del cicle NATIONAL THEATRE LIVE, (Teatre Nacional Britànic). Si us agrada el teatre, us interessarà la proposta del National Theatre Live, que des de fa deu anys apropa a tot el públic les millors obres del teatre britànic a les grans pantalles d’arreu del món, des de Tòquio fins a San Francisco. A Barcelona, podreu veure aquestes cinc obres als cinemes Yelmo Comedia i Yelmo Icaria. Aquesta temporada inclourà també les projeccions de:
- 12 de Març: SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO
- 16 abril: TRILOGIA LEHMAN (amb Simon Russell Beale, un dels grans actors del teatre britànic d’avui dia i la obra un gran èxit l’any passat). Una sàtira brutal del capitalisme.
- 21 maig: EVA AL DESNUDO (dirigida per Ivon von Hove).

Més informació clicant aquí

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació