LES COSES EXCEPCIONALS: un monòleg teatral atípic pel format i el contingut

Fotografies fons documental de l'AETMVR.

Us presentem un breu resum de la intervenció que l'Òscar González var fer el passat divendres dia 14 de febrer just abans de la representació de l'obra Les coses excepcionals amb Pau Roca. 

Com molt bé sabeu, aquesta temporada hem incorporat la realització d'una presentació de l'espectacle que es realitza, a càrrec d'un col·laborador de l'Associació. En aquesta cas va ser l'Òscar González qui ens va introduir en l'espectacle, programat.

"A l’escenari no hi ha cap element d’escenografia, no s’apaguen els llums i es difumina el concepte d’espectador passiu. Les coses excepcionals de Duncan Macmillan, interpretada i dirigida per Pau Roca, és un monòleg teatral atípic pel format i pel contingut.

Una comèdia sobre la depressió i sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. El fil central de la història gira al voltant d’un nen de set anys que afronta l’intent de suïcidi de la seva mare fent un llistat de tot allò que l’emociona amb l’esperança de contagiar les seves ganes de viure a la seva progenitora.

La representació és diferent cada dia i Roca fa de director d’orquestra fent participar els espectadors de forma coral en un relat que acaba seduint perquè construeix una sòlida xarxa de complicitat emocional amb el públic. 

Sens dubte una funció per incloure al llistat de coses excepcionals que hem viscut aquesta temporada al Teatre del Mercat Vell de Ripollet."

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació