TRES CANTANS DE RIPOLLET a Nits de Música

La darrera sessió de Nits de Música celebrada el passat divendres dia 6 de març es va dedicar a la celebració del Dia de les Dones i es centrà amb la interpretació de cançons d'un ampli aspectre musical, les quals tenien un nexe en somú: totes elles eren interpretades per dones.

Així mateix, el nombros públic assistent va poder escoltar la interepretació de tres cantans ripolletenques professionals del cant, d'estils interpretatius diversos però tots ells d'una gran qualitat.

En referim a la mezzosoprano Carol Garcia, a la intèrpret de música pop Raquel Jiménez i a la cantant de blues Ster Wax, dues de les quals (Carol Garcia  i Ster Wax) varen enviar un breu enregistrament en video amb motiu de l'acte i que es compartí entre tots els assistents.

Una vetllada per recordar.

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació