#TeatreAlSofà: PROPOSTES DE LA SALA FLYhard

Des de la Sala Flyhard també ens sumem a la iniciativa de #TeatreAlSofà que s'ha engegat aquests dies per les xarxes.

Ara és el moment de quedar-nos a casa, és el millor que podem fer per a nosaltres i per la resta de la societat, però som conscients que també pot ser feixuc en alguns moments. Per això volem oferir-vos l'oportunitat de tornar a veure algunes de les obres que hem produït al llarg dels anys, per alleujar els dies de confinament.

Com ho farem?
Els dilluns obrirem al nostre canal de VIMEO algunes produccions de la Sala Flyhard dels últims anys.

Quan les podreu veure?
Les obres estaran disponibles durant 1 setmana perquè les veieu quan us vagi millor.

Fins quan estaran obertes les obres?
TORTUGUES, LA POLS i NEW ORDER del dilluns 23 de març a diumenge 29 de març

Som conscients que el teatre és una experiència que cal viure en directe i que pren tot el sentit amb el contacte entre el públic i els artistes. Però els moments excepcionals requereixen decisions excepcionals, i creiem que el teatre sempre és un bon company de viatge, especialment en els moments difícils. Per això ens sumem a la iniciativa de #TeatreAlSofà, perquè volem que us quedeu a casa i seguir-vos oferint bons moments teatrals per gaudir des del sofà.
 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació