TEATRE DEL FUTUR

TEATRE DEL FUTUR té com a objectiu anticipar la venda d’entrades i poder traspassar aquest ingrés a les companyies abans que arribin al teatre. D’aquesta manera, podran fer front a sous, despeses de producció o el que creguin més convenient per poder tirar endavant la seva feina. Avançar aquests diners és important en el moment que estem vivint ja que permet una certa estabilitat prèvia amb la que normalment no hi podem comptar. A més, també ens donareu suport com a sala, us hi sumeu? 
Podeu comprar la vostra entrada a 11€ pel TEATRE DEL FUTUR i quan donem a conèixer la propera temporada podreu bescanviar-la per qualsevol espectacle que vulgueu! És una compra a cegues per recolzar el futur del teatre i que pugueu escollir més endavant què voleu veure i quan voleu venir. Gràcies per tot el vostre suport!

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació