Ja podeu consultar la programació del 1er trimestre de la 27a temporada (octubre / desembre 2020)

Fidels a la nostra cita de cada any un cop entrat l’estiu, us donem la benvinguda a la 27a temporada de programació estable, enguany marcada malauradament per la difícil situació sanitària i social derivada de la pandèmia de la COVID-19. Són temps complicats i plens d’incerteses a tots els nivells, i el món de la cultura –i de les arts escèniques en particular– també han patit una forta batzegada. Però estem convençuts que les arts escèniques són justament ara més necessàries que mai i ens han de servir de bàlsam per superar moments difícils com l’actual. És per això que refermem el nostre compromís de continuar amb la nostra tasca de servei públic amb la mateixa il·lusió de sempre, tot adaptant-nos al moment que ara ens toca viure.
Començarem una 27a temporada diferent, amb menys actuacions del que és habitual: durant el primer trimestre en farem tres dins del Teatre Auditori i una de molt especial fora, que podrà seguir tothom des dels carrers o fins i tot, si es vol, des de casa. La idea és començar a poc a poc, recuperant la confiança gradualment i aprenent a protegir-nos sense deixar de fer el que ens agrada. És per això que la primera quota dels associats quedarà reduïda a la meitat, esperant que a partir del segon trimestre puguem recuperar la programació completa si les condicions sanitàries ho permeten.
Entre les mesures excepcionals que caldrà tenir en compte quan tornem al Teatre Auditori, a banda de la distància física i l’ús de la mascareta, hi haurà una limitació de l’aforament a la sala del 50% i durant el primer trimestre no oferirem servei de bar ni presentacions prèvies dels espectacles al vestíbul. En funció de com evolucionin les condicions sanitàries a mesura que avanci la temporada, anirem tornant a la situació de normalitat en aquest sentit. Serà responsabilitat de tots que aquest procés de retorn a les condicions que tots desitgem el fem de manera correcta, tranquil·la i solidària, perquè només així podrem fer-ho amb seguretat i posant la salut per davant de tot.

Cliqueu aquí per accedir a la programació.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació