Teló de fons 218

Avui ens centrem en un tema complex com és la identitat. Identitat cultural, identitat sexual, identitat de gènere... són moltes i diverses i s'han d'entendre des d'aquesta multiciplitat de perspectives. En parlem amb l'escriptora i activista Brigitte Vasallo, comissariada del primer Festival de Cultura Txarnega l'any 2019. A continuació us mostrem diferents peces teatrals relacionades amb el tema. Del passat TNT rescatem 'Vindesdevenir' de Quim Bigas i 'Spiritual Boyfriends' de Sònia Guiu. Del festival Escenes Singulars parlem de 'Kites, kids and monkeys' dirigida per Iván Morales i 'I am (T)here' d'Aurora Bauzà i Pere Jou.

218. Identitat i escena

 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació