Teló de fons 219

Aquesta setmana s'ha pogut celebrar tal i com estava previst el Festival Escena Poblenou, enguany centrat en tres eixos: la dona creadora , la reivindicació de l'espai públic i el suport a la creació. Parlem amb la seva directora, Ada Vilaró, sobre aquest festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual que ja ha celebrat la 19a edició.Dins l'eix del suport a la creació, anem a la 7a edició de l'Embrions, projecte que acompanya el procés creatiu i dóna visibilitat a muntatges en estat de gestació. Hem pogut gaudir de 15 minuts de dels embrions 'Trilogia de Naxos', de la companyia Biguette Ballasco, 'Cabaret Punk' de Maria Stoyanova, 'Fruit estrany' de Cia. Estampades, 'Espai Públic SL', del Col·lectiu In Vitro, 'Fent Cua' de Joana Serra Forasté i Ursa Sekirnik i 'Derivacions' de Cia Vaques i Los Moñekos. Dins els festival Escena, us parlem també de la darrera producció de projecte Ingenu, 'La ruta de la palta', nom que rep l'advocat a Xile.

 

219. Escena Poble Nou

 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació