Teló de fons 220

Sinopsi

Arran del confinament s'ha evidenciat la situació desesperada de moltes dones que han hagut de conviure amb homes maltractadors i han hagut de recórrer a demanar ajuda a les institucions i associacions que es dediquen a protegir-les. Potser per això trobem a les cartelleres força peces sobre aquesta temàtica. 'Encara hi ha algú al bosc' és part d’un gran projecte (obra de teatre, documental i instal·lació fotogràfica) basat en un treball de recerca  a partir de diversos viatges a Bòsnia i Hercegovina. L'objectiu és donar veu a les dones víctimes d’aquest conflicte i als nadons nascuts de les violacions que elles van patir. Sota la direcció de Joan Arqué i amb dramatúrgia d'Anna Maria Ricart, es podrà veure dins el festival Temporada Alta. Marta Aran dirigeix a la cia. El Eje a  'La segona Eva', una història sobre maltractaments psicològics que ha hagut de postposar malauradament la seva estrena al Tantarantana. Bárbara Mestanza escriu, dirigeix i interpreta 'Sucia', una peça sobre un fet real que li va succeir fa anys i que ara portarà a escena si tot va bé el  proper 5 de desembre dins el festival Temporda Alta. A la nostra agenda, algunes recomanacions telemàtiques donada la suspensió de les obres presencials.

220. Violència envers les dones 

TELÓ DE FONSés un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació