Una més que interessant proposta

A partir de la Temporada 2020-21 el Teatre Principal de Palma oferirà en streaming alguns dels títols de la seva programació. 

Així, podreu triar tant l'opció tradicional de comprar l'entrada física per a venir al teatre, com escollir una entrada virtual. Amb aquesta, podreu veure des de casa vostra la retransmissió en directe dels espectacles que duguin streaming, a un preu més reduït.

Gaudeix de la millor experiència a casa.

En comprar una entrada per veure un espectacle en streaming, us enviarem un correu amb el link al nostre reproductor. El podreu recuperar en qualsevol moment des de la vostra àrea de client, per si voleu canviar de dispositiu durant la retransmissió.
En entrar al reproductor us demanarem l'adreça electrònica que vàreu donar al realitzar la compra. Aquesta és la vostra clau d'accés.
El nostre reproductor està optimitzat per a la majoria de navegadors (Chrome, Firefox, Edge, Explorer, etc). En col·laboració amb Watchity podreu veure els nostres espectacles des de casa amb la millor qualitat d'imatge i so. Us recomanam l'ús auriculars o d'altaveus potents. També podeu emprar l'eina "d'enviar" o "compartir" pantalla del vostre navegador amb el vostre televisor intel·ligent o amb dispositius Chromecast, Android stick, Amazon Fire TV o qualsevol dispositiu de reproducció en xarxa.

Properes emissions:
- Roger Pistola: dimarts 17 de novembre, 20h
- Antígones 2077: dissabte 28 de novembre, 18h
- El combat del segle: diumenge 29 de novembre, 18h
- Una galaxia de luciérnagas: dissabte 5 de desembre, 18h

Per a més informació cliqueu aquí.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació