Teló de fons 222

Sinopsi

 

Moltes sales i associacions creuen que el fet teatral va més enllà de la exhibició del muntatge. Per això organitzen activitats complementàries abans i després de les funcions. El Mercat de les Flors, a partir de la seva programació expandida organitza tota una sèrie d'accions que ens explica la seva directora Àngels Margarit. Una d'elles és 'Una horeta abans', adreçada als infants i pensada per consultar contes relacionats amb la temàtica de la peça que veuran posteriorment. 'Llegir el teatre' són una sèrie de sessions a biblioteques de la Generalitat de Catlaunya organitzades conjuntament amb el TNC. Aquests clubs de lectura volen respondre a una necessitat d’apropar-se al fet teatral des d’una mirada més reposada sobre els textos de muntatges que es podran veure al nacional. La revista digital d'arts escèniques Recomana.cat juntament amb la seva versió per a joves 'NovaVeu' organitzen posfuncions a diferents sales on públic, equip artístic o autors poden intercanviar impressions que enriqueixen la visita teatral. Ara continuent fent-les amb una versió via zoom.

222. Abans i després del teatre 

 

TELÓ DE FONSés un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació