TELÓ DE FONS 223

Sinopsi

 

Dediquem el programa a diferents iniciatives que pretenen acostar la poesia al públic en general. Per apropar-nos al tema, en parlem amb dos experts, Andreu Gomila (poeta, escriptor, periodista i director del festival Alcools) i Josep Pedrals (poeta, rapsode i codirector del Barcelona poesia). A continuació anem al festival poètic Elixir, que se celebra a Terrassa i que aquest any la pluja i la COVID han impedit que s'hagi pogut celebrar amb normalitat. Una cita anual gratuïta, inclusiva i de mirada feminista que esperem tornar a trobar-nos al juny de 2021. Per últim, el Poetry Slam és una activitat que se celebra un cop al mes al CCCB o el Poble Espanyol on creadors pugen a l'escenari a recitar les seves poesies, amb el públic com a àrbitre que decideix si vol o no continuar escoltant-los.

223 TELÓ DE FONS 

 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació