100 ANYS DE L'ORQUESTRA PAU CASALS

Et ve de gust un pla cultural per al cap de setmana? Tenim una nova exposició al Museu de la Música de Barcelona

Tot just inaugurada fa pocs dies, acollim la mostra 100 anys de l’Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social en el marc dels actes de commemoració del Centenari de l’Orquestra Pau Casals 1920-2020, amb l'objectiu donar a conèixer la història de l’Orquestra Pau Casals i reivindicar la figura del Mestre com un dels millors directors d’orquestra del s. XX.

 

Una exposició i dues seus

Coproduïda amb la Fundació Pau Casals, en realitat la proposta és doble perquè tindrà dues seus. A les nostres instal·lacions podràs veure la part centrada en la història de l’orquestra: la seva fundació, els músics que en van formar part, el seu funcionament, el seu repertori i convidats, i el seu compromís social amb el projecte de l’Associació Obrera de Concerts. La part del Museu Pau Casals d'El Vendrell se centra en els concerts que l’orquestra va fer arreu del país, amb especial èmfasi en l’homenatge que els músics de l’orquestra van organitzar a Pau Casals al Vendrell l’any 1927, i en la figura del Mestre com a director d’orquestra internacional. Dues exposicions complementàries que ens donaran una visió global de Pau Casals com a músic i director d’orquestra.

 

Museu de la Música

L’Auditori. C/ Lepant, 150, 2a pl.

08013 Barcelona

93 256 36 50

www.museumusica.bcn.cat

museumusica@bcn.cat

Horaris Museu: Dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 18h. Dijous, de 10 a 21h. Dissabtes i diumenges, de 10 a 19h. Dilluns tancat.

Horaris Biblioteca: Dimarts a divendres, de 10.30 a 14.30 h Dijous de 10.30 a 14.30 i de 15.30 a 18.00 h

Per al Fons biogràfic i les consultes tècniques d’instruments és imprescindible la sol·licitud i la concertació prèvies. Correu: mdmb_documentacio@bcn.cat

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació