Teló de fons 230

230. Continuen a la corda fluixa

Sinopsi

El circ, com totes la resta del món cultural, ha vist perillar molts projectes arran de la COVID-19. Moltes companyies petites subsisteixen gràcies a ajuts i programes de suport a al creació. Els circs més grans, han pogut tirar endavant amb molta professionalitat i coratge i també gràcies als ajuts públics al sector. Parlem amb dos dels circs més grans de Catalunya: l'històric Raluy i el Circ Cric, per saber com estan vivint la situació i quines perspetives de futur tenen. Anem també a l'Ateneu 9Barris, que enguany celebra el 25è aniversari del seu naixement.

 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació