Teló de fons 232

232. Nou riu per al Sâlmon 

Sinopsi

Ha arribat la 9a edició del festival més eclèctic i irreverent del panorama català: el Sâlmon. Enguany amb aigües renovades. D'una banda, un equip gestor conformat per La Caldera, l'Antic Teatre, el Grané i la Poderosa, sales que treballen conjuntament per mantenir el pols de les arts vives a Barcelona. D'altra banda, un grup d'artistes (Sofía Asencio, Bea Fernández, Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez)  que de manera coordinada amb Dianelis Diéguez han creat una programació amb una estructura televisiva molt compromesa amb l'experimentació.  A continuació, assistim al segon dia de festival, al mercat de les flors, espai convertit en un plató televisiu amb diferents continguts, tipus magazín. Per últim, també al mercat de les flors  i fora de la programació del plató, Soren Evinson ens presenta el seu darrer projecte, 'Just Desire', peça que ell descriu com una desfilada de models on reflexiona sobre la idealització de la cultura.

 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació