Teló de fons 233

233.Mare, treballadora i artista!

Sinopsi

Avui reivindiquem els drets de les dones treballadores aprofitant la proximitat amb el 8 de març. Com viuen les professionals del món de l'escena el fet de ser mares en una professió gairebé sempre amb tanta inestabilitat laboral? S'ho han de rumiar més abans de quedar-se embarassades que altres dones? Com s'ho fan després amb uns horaris que no quadren amb els dels infants? En parlem amb les creadores, directores i intèrprets de les arts escèniques Arantza López, Vero Cendoya, Alba Valldaura, Mariona Naudín, Alícia Reyero, Mamen Olías, Raquel Loscos, Lali Álvarez i Carla Rovira.

 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació