Teló de fons 236

236 Sinopsi

Avui parlem amb joves artistes, que com tota la seva generació senten desencís per la realitat tan dura que els ha tocat viure. Altes taxes d'atur, feines precàries, vivenda inassequible...tot un panorama que, unit a certes polítiques i decisions judicials fa que el jovent acumuli molta ràbia. De tot això n'hem volgut parlar amb actors i actrius de l'obra 'La malaltia' que es pot veure al Lliure fins l'11 d'abril i que es basa en una peça de Ferdinand Bruckner però ubicada en la precària, competitiva individualista actualitat. També visitem la cia. Paradiso 99, residents al Tantarantana dins el programa Cicló. El col·lectiu La Cicatriz, El Col·lectiu La Cicatriz, una companyia jove de dones LGTBIQ+ de Barcelona que ara giren amb el seu espectacle 'Llum tímida'. Per últim, la cia 'La Viciosa', que es troba ara al Maldà fins al 2 d'abril amb 'Alhayat o la suma dels dies', presenta una història vitalista i punyent que remarca la importància de la cultura com a força d’unió i motor de canvi. 

 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació