Teló de fons 259

259. TEATRE QUE CURA

Sinopsi
En aquest programa comencem parlant amb en Julio Manrique de L’oncle Vàniad’Oskaras Koršunovas, però també us parlarem de teatre que cura ferides, de la mà de Marina Pallarès i el seu Teatre del Sí o la proposta de Bàrbara Bañuelos i Carles A. Gasulla, Hacer noche, que fuig de la representació i vol seu un diàleg. I finalment, recordarem al director i músic, Carles Santos, que ens va deixar ara fa 4 anys.

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació