Teló de fons 262

262 CENTRE DE LES ARTS LLIURES DE BARCELONA

 

Sinopsi

Aquesta setmana volem celebrar el Nadal a dalt dels escenaris i per això us proposem pujar al tren més fascinant de la història de la literatura amb el muntatge Assassinat a l’Orient Express, de la mà de l'Ivan Morales. 
Coneixem "El corredor de karts" i ens endinsem en els anys del Pujolisme amb l’humor de Parking Shakespeare i Marc Artigau. Visitem la Fundació Joan Brossa. Centre de les Arts Lliures Barcelona, que engega nova etapa. I veurem quins han estat els guanyadors i guanyadores de la 12ª edició dels Premis Zirkolika 2021. 

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació