TELÓ DE FONS 263

263 ESCENARIS NADALENCS 

Sinopsi
Volem acabar l’any amb propostes per a tota la família.Visitem l’Ateneu Popular 9 Barris, per veure com és el seu 26è Circ d’Hivern, Sotrac.Us parlarem de tres muntatges per a públic familiar que no us podeu perdre: El Màgic d’Oz, Geometria i Bye Bye Monstre. Joel Joan ens explica com és El gran comediant, la seva darrera obra al Teatre Goya. I "Rebobinem" per recordar dos muntatges molt nadalencs: Natale in Casa Cupiello i El llarg dinar de Nadal que torna a la cartellera.

TELÓ DE FONS és un programa dedicat a les arts escèniques. Això comprén dansa, teatre, música i circ i alhora tot allò que se surt de les classificacions més tradicionals, entenent l'art com a multidisciplinar i no encasellat en una disciplina concreta. Neix amb la vocació de ser un espai de reflexió sobre el món cultural i més concretament l'escènic, donant veu a tots aquells professionals que estan treballant per a exhibir les seves creacions a Catalunya. Donar veu a companyies consolidades o emergents, als circuits principals de Barcelona o arreu del territori català és un dels objectius principals de Teló de Fons. També posa especial atenció en els principals festivals que se celebren a diferents localitats catalanes, com Fira Tàrrega, Temporada Alta de Girona, Sismògraf, Trapezi, TNT de Terrassa o la Mostra d'Igualada. L'estructura del programa gira entorn d'un eix temàtic concret, al voltant del quals els diferents protagonistes reflexionen i, indirectament, ens mostren l'actualitat dels muntatges que estan representant.

Productora: La Xarxa i Canal Terrassa Vallès

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació