Justificació i procés dut a terme

Ripollet és una població de la comarca del Vallès Occidental que forma part del que s’ha anomenat conurbació de Barcelona, amb una població de més de 37.000 habitants, i que ha crescut de manera força desordenada en un període, relativament curt, d’uns 25 anys.
L’efecte d’aquest creixement va ser una població una mica desestructurada, cosa que fa importantíssima qualsevol actuació encaminada a la cohesió de la vida social i cultural que faciliti la interrelació de les persones i que ens connecti amb el conjunt de Catalunya i en la seva realitat de creació artística.
És en aquest sentit que l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, creu que és aquí on radica l’interès cultural i social de la nostra iniciativa i la novetat de la nostra proposta. Per això vol ser una entitat més que faciliti la cohesió de tots el ripolletencs.

A partir del 14 de maig de 1993, dia que es va fer la presentació del nostre projecte, un grup de 100 persones van donar suport a la nostra iniciativa. A la inauguració de la primera temporada, el dia 30 de setembre de 1994, el nombre de socis i sòcies era ja a prop de 200, i en l'actualitat s'ha estabilitzat al voltant dels 250 associats que fan possible, amb el seu esforç personal i econòmic, la continuïtat de la nostra proposta.

Iniciatives d’aquest tipus no són gens fàcils de portar a terme i requereixen la col·laboració de molta gent per tal de vèncer els molts entrebancs que es poden trobar en el camí.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació