En resum

L’Associació d’Espectadors és, ara per ara, una entitat consolidada a Ripollet i es troba totalment inserida en el seu entorn. El seu treball constant al llarg d’aquests anys s’ha vist recompensat amb el reconeixement tant  de la població com  del món artístic, tot generant una visibilitat que va més enllà de l’àmbit immediat. Seria difícil imaginar-se ara Ripollet sense les activitats de l’Associació. Actualment l’entitat organitza com a mínim un acte setmanal a la població.
El grup de persones que van començar amb aquest projecte l’any 1993 van marcar com a línia a seguir la consolidació d’una entitat més enllà de la gestió de la programació d’espectacles. L’objectiu últim ha estat  crear un espai de relació, de formació i de generació de sinergies que possibiliti un enriquiment personal i col·lectiu i que en definitiva permeti una cohesió social i generi consciència de pertinença a una comunitat. En aquest sentit, l’objectiu inicial s’ha complementat amb la posada en marxa de nombroses activitats que també busquen fer de la cultura un entreteniment i alhora un espai formatiu i de relació.
La feina feta ha servit per donar a conèixer a la vila la realitat del panorama cultural, no només català sinó també d’altres llocs de l’Estat i fins i tot d’Europa.
En aquests anys, hem pogut veure propostes realment arriscades que han abraçat, a més del teatre i la música en general, altres arts escèniques com ara el circ, l’òpera o els titelles per a adults. Tot plegat ha servit per fer augmentar el nostre coneixement cultural i per començar a perdre la por a apropar-nos a determinats tipus d’espectacles.
En aquestes temporades programades, més de 75.000 persones han estat espectadores de la temporada professional del Teatre Auditori del Mercat Vell. S’han programat més de 400 espectacles de teatre, música, circ, dansa, mim, màgia, òpera, cinema, etc., que han estat protagonitzats pels actors, músics i ballarins més destacats de l’escena catalana. Això significa que l’ocupació del Teatre Auditori del Mercat Vell en la programació organitzada per l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell està al voltant de les 200 localitats de mitjana, una xifra molt important si la comparem amb l’ocupació mitjana dels teatre catalans en aquest mateix període. 
Fa 24 anys que vam començar el viatge. La ruta, però, no està tancada i cal buscar nous indrets per visitar. Aquest recorregut col·lectiu encara ens pot portar força sorpreses.

SI HI ESTÀS D’ACORD, FES-TE’N SOCI.
Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació