2a Trobada per recollir els vostres records


Activitats
Foto Gran

Volem trobar-nos amb vosaltres, que heu estat  els grans protagonistes d’aquests 25 anys i que ens expliqueu el que més recordeu d’aquests 25 anys, que busqueu en la vostra memòria anècdotes i sentiments, que en destaqueu persones, espectacles, però també vivències.

Amb els vostres records farem dues coses: d’una banda, els gravarem perquè formin part de la memòria col·lectiva de l’associació i de l’altre, treballarem aquest material per muntar diferents actes del 25è aniversari on vosaltres sereu els protagonistes.

Si ens voleu ajudar, la propera data per trobar-nos, el dillus 19 de febrer a les 20:00h al teatre. L’Associació és una iniciativa col·lectiva i voldriem que en aquesta celebració us hi trobessiu identificats.

Farem varies sessions i diversos grups en format de tertúlia a dalt de l’escenari, per la qual cosa prepararem un espai còmode, que faciliti la conversa.

Ah!, i un advertiment: gravarem algunes imatges en video perquè ens agradaria  trobar finançament per fer un documental.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació