PROJECTE BEETHOVEN, amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i Daniel Ligorio (CANVI DE DIA I HORA)

Amb motiu del 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven

Foto Gran

CANVI DE DIA I HORA. Amb motiu de les noves mesures d'aturada social del covit19 l'actuació que teníem programada pel dia 6 de novembre al Teatre Auditori, de l'Orquestra de Terrassa 48 i el pianista Daniel Ligorio amb EL PROJECTE BEETHOVEN es realitzarà el divendres dia 27 de novembre  a les 20:30h.

Amb l'entrada del teatre podreu retornar a casa fins les onze del vespre.

Si teniu comprada l'entrada i no podeu assistir en aquesta nova data, poseu-vos en contacte amb l'Associació Telf. 627 454 642 per obtenir l'abonament de les entrades.

Esperem retrobar-nos ben aviat al Teatre!

 

Ludwig van Beethoven fou compositor, director, pianista i per sobre de tot músic. Visqué a cavall dels segles XVIII i XIX i està considerat l’últim gran representant de l’escola vienesa del classicisme.
En uns moments marcats per la incertesa sanitària, hem recuperat un dels fets més normalitzats en la seva època: l’adaptació per a cordes d’obres importants del moment. Un programa dedicat al seu Concert per a piano núm 1, i a la Primera simfonia en la seva adaptació per a cordes.
L’OCT48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls a la música escrita per a orquestra de cordes amb programes que combinen una gran investigació i proximitat amb el públic.
Daniel Ligorio, considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama nacional, ha ofert recitals i actuacions a tot el país, així com gires per Europa i Amèrica. Entre els seus últims projectes cal destacar l’enregistrament de l’integral de les obres pianístiques de Manuel de Falla.

Intèrprets: Orquestra de Cambra Terrassa 48
Director-concert: Quim Térmens
Solista de piano: Daniel Ligorio

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació