5a I 6a SIMFONIES DE BEETHOVEN, amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48

Amb motiu del 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven

Foto Gran

 

Ludwig van Beethoven fou compositor, director, pianista i, per sobre de tot, un músic total que visqué a cavall dels segles XVIII i XIX, entre el classicisme i el romanticisme. Considerat l’últim gran representant de l’escola vienesa del classicisme, la seva evolució musical arribà a cotes de perfeccionament que fins molts anys després de la seva mort altres músics no varen aconseguir atènyer. Les simfonies de Beethoven representen un punt àlgid en la història musical de tots els temps: per la seva evolució, pel context històric i per una qualitat armònica que ha commogut milions de persones.
L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió a la música per a formació d’orquestra de cordes, amb uns programes que combinen la investigació musical i la proximitat amb el públic.

Direcció: Xavier PUIG
Intèrprets: Orquestra de Cambra Terrassa48

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació