A.K.A. (ALSO KNOWN AS) amb Albert Salazar

Un monòleg brillant sobre el món de l’adolescència i el rebuig de la diferència. Guanyador de 4 Premis Butaca i 2 premis Max. Dues representacions: a les 18:30h i a les 21h

Foto Gran

Carles. 15 anys. Bé... acaba amb 16 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3 o 4 anys, no se'n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I coneix la Clàudia. S'enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe; bé... faran l'amor. Hi ha molt d'amor. Però de sobte tot se'n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitus interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Li demanen judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bé... suposadament perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, perquè no és d'aquí.

Qui ets? Qui creu la gent que ets? Ets el que sents? El que importa realment és qui ets, qui vas ser, o el que sembles ser? Aquests són alguns interrogants que es plantegen a A.K.A., una obra que tracta de l'amor, de qui és en Carles, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem només espectadors, serem també els seus oients, còmplices i jutges. En definitiva, serem nosaltres com a societat els que direm qui és en Carles, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

A.K.A.va ser el muntatge més distingit en l'edició dels Premis Butaca de Teatre del 2018, amb quatre guardons: millor obra de petit format, millor text, millor direcció i millor actor i 2 premis Max.

 

Text: Daniel J. Meyer

Direcció: Montse Rodríguez

Intèrpret: Albert Salazar

 

 

Espai Escenari. Preus: 3€ per als alumnes dels instituts de Ripollet, 5€ per als associats (gratuït per als socis “total”) i 7€ per al públic general. Espectacle fora de la programació estable de la temporada.


Atès l’èxit de l’anterior temporada i tenint en compte l’interès generat especialment entre el públic jove, uns dies abans de la funció es realitzarà una gira pels instituts de Ripollet anunciant la representació d'aquesta obra.

 

Dues representacions: a les 18 h 30 min i a les 21 h

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació