BCN City Ballet.

Un espectacle que porta la dansa més actual a tot els públics.

Foto Gran

BCN City Ballet és una companyia de dansa formada per ballarins de diversos països del món residents a Barcelona i pels guanyadors del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona. Es va crear l'any 2008 amb la finalitat d'ajudar els joves ballarins en la seva projecció professional gràcies a la formació que els proporciona el projecte: cada any es crea una nova proposta que després va de gira per teatres de diverses ciutats del món.

En seva actuació al Teatre Auditori portaran el seu últim espectacle, amb un llenguatge modern, jove i destinat a un públic molt ampli. Sobre l'escenari combinaran noves coreografies amb d'altres ja existents, totes elles creades per coreògrafs de nom internacional, que permetran als artistes expressar tot el seu talent.

Direcció: Georgina Rigola.

Coreografies: Ramon Oller, Richard Dalton, Carlos Bonilla i Alba Zamora.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació