BLOWING, amb la Cia. Múcab Dans

Un sorprenent viatge visual, poètic i sensorial per a tots els públics.

Foto Gran

Ara mateix en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres diferents: bufant les espelmes el dia del nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda a un pou o bufant una flor de dent de lleó. Desitgem moltes coses en molts moments de la nostra vida. Pero  on van a parar aquests desitjos? Es compleixen? Qui els fa possible?
A Blowing viurem el viatge d’una petita espora que té una missió encomanada: complir el desig de la Yuri. Un viatge a través del vent ple d’aventures i situacions en que  trobarem les respostes a totes aquestes preguntes... o no. Un espectacle visual, poe tic i innovador on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

Creació: Múcab Dans i Toni Mira
Direcció: Toni Mira
Intèrprets: Irina Martínez, Guille Vidal-Ribas i Joan Laporta

A les 20.15 h, a l’Espai Domènec Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una presentació de l’obra.

Col·loqui al final de l’espectacle amb el coreògraf Toni Mira.

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació