"Celestina, la Tragicomedia". Cia. Atalaya.

Una adaptació moderna i brillant del gran clàssic de la literatura castellana.

Foto Gran

La companyia Atalaya de Sevilla arriba a Ripollet per presentar-nos la seva adaptació de la Tragicomedia de Calisto y Melibea, una de les obres de teatre més importants de la literatura castellana, escrita per Fernando de Rojas a finals del segle XV. Es tracta del projecte teatral més ambiciós en els més de trenta anys de trajectòria d'aquesta companyia, que ha actuat en nombrosos festivals internacionals i ha rebut fins a cinc premis per aquest muntatge que destaca per l'originalitat de la posada en escena. A la presència dels personatges principals de l'obra s'hi afegeix un cor de figures que van adoptant diferents rols segons la situació: criats, prostitutes, botxins i gent del carrer van transformant l'espai escènic, creant atmosferes diferents o potenciant el nivell emocional amb els seus càntics.

 

Adaptació i direcció: Ricardo Iniesta

Intèrprets: Carmen Gallardo (Celestina), Lidia Mauduit (Elicia, Lucrecia), Raúl Vera (Calisto, Pleberio), Jerónimo Arenal (Sosia, Pármeno), Silvia Garzón (Melibea), Manuel Asensio (Centurio, Sempronio) i María Sanz (Tristán, Areusa).

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació