CLUB MONTEVERDI

Amb l’Ensemble Vox Harmonica

Foto Gran

Un joc de cites creuades que portarà els personatges a viure una autèntica espiral d’emocions

Sis personatges protagonitzen un apassionant i divertit joc de cites creuades. Busquen la seva mitja taronja, emocions fortes o simplement gaudir d’una bona experiència.

Tots esperen trobar algú especial que encengui la seva flama. Cites romàntiques, furtives, a cegues, inesperades, fortuïtes, ensucrades, subversives, excitants, a tres bandes... Per això han decidit descarregar- se una nova aplicació de cites en línia, que assegura l’èxit de la cita a través de la música de Monteverdi. Però igual que en les seves àries i madrigals, de vegades les cites també poden acabar sent dramàtiques, impossibles, desconcertants, decebedores, hipòcrites i hilarants.

Direcció escènica i dramatúrgia: Jordi Pérez Solé

Intèrprets: Anaïs Oliveras (soprano), Eulàlia Fantova (mezzosoprano), Mariona Llobera (alto), Matthew Thomson (tenor), Antonio Fajardo, (baix) i Edwin García (tiorba)

Durada: 60 min

Preu: 16 € (vegeu abonaments i descomptes al web de l’Associació)

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació