Daniel Ligorio en concert

Interpreta Debussy, Liszt, Bernstein i Mússorgski

Foto Gran

Un concert didàctic per homenatjar els grans compositors.

L’any 2018 es commemora l’aniversari del naixement de Leonard Bernstein (1918-1990) i de la mort de Claude Debussy (1862-1918). Daniel Ligorio vol retre homenatge a aquests grans compositors en un concert per a piano en què ell mateix farà unes introduccions explicatives de cadascuna de les obres interpretades.

La primera part del programa inclourà peces de Debussy, figura central en la música europea de finals del segle XIX, de Bernstein, considerat el primer director d'orquestra nord-americà que va obtenir fama mundial, i de Franz Liszt. La segona part estarà dedicada íntegrament a l'obra de Modest Mússorgski: a través d'un passeig imaginari per una sala d'exposició, podrem sentir el misteri del Gnomo, la melanconia del vell castell, el terror de la bruixa Baba Yaga i la grandiloqüència de les portes de Kíev.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació