DEIXA’T ESTAR DE ROMANÇOS, amb Pep Gimeno “Botifarra”

El gran artífex de la recuperació de la música popular del País Valencià.

Foto Gran

Amb veu profunda, actitud irònica i un gran cor arrelat a l’horta valenciana, Pep Gimeno es llançà des dels tretze anys a recórrer poble per poble gravant les persones de més edat per rescatar de l’oblit i preservar una tradició musical que estava a punt de desaparèixer.

Ara torna al Teatre Auditori acompanyat per la seva rondalla de corda tradicional. En aquest format, el “Botifarra” interpreta un bon grapat de cançons tradicionals de la seva comarca natal de La Costera, però també d’altres comarques valencianes. Durant 90 minuts ens oferirà una successió de jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granaïnes i romanços. I tot plegat amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites populars de la seva terra, que ell coneix tan bé.

 

Veu: Pep Gimeno

Músics: Paco Lucas, Juan Ramón Martí, Néstor Mont, Vicent Carrasco, Joan Codina.

Durada: 1h 30m

Preu: 16 €  (Vegeu abonaments i descomptes al www.espectadorsripollet.cat)

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació