"Dia de l'Associació"

Presentem la temporada amb un concert de música tradicional i un sopar

Foto Gran

Donarem el tret de sortida a la vint-i-quatrena temporada celebrant el nostre Dia de l'Associació, que suposa el retrobament habitual amb els socis després de l'aturada estiuenca. A banda de presentar les novetats generals de la temporada i els espectacles del primer trimestre, a la segona part de l'acte ens acompanyarà el grup musical Celtic Groove, que ens oferirà un petit concert amb un repertori constituït bàsicament per peces del folklore europeu, predominant temes d’origen celta, juntament amb danses tradicionals hispàniques i franceses, interpretades amb l’esperit original de la música popular.

Durada: 1h
Activitat oberta i gratuïta.
I per tancar la jornada us proposem anar a sopar plegats, recuperant un vell costum del Dia de l’Associació. Enguany el sopar el farem al mateix Teatre-Auditori (en un espai sorpresa), a partir de les 22h. El preu és de18 euros. Cal fer reserva prèvia al telèfon 627454642.

(L'autoria de la fotografia és de Maria Alarcón).

(Fotografia d'Àngels Leiva)

(Fotografia d'Àngels Leiva)
Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació