EH MAN Hé. La mecánica del alma. Cia. Zero en conducta

Un espectacle sorprenent que combina mim corporal, titelles i dansa amb exquisida eficàcia.

Foto Gran

Antigament els indis Cheyenne anomenaven Eh man hé a les persones que tenien diversos esperits. Aquesta és la història d'un d'aquests Eh man hé i dels seus cinc esperits. Ballarins, actors i titellaires donen vida al cos, a les emocions i a la imaginació de Nolan, el protagonista que en la seva condició de titella es pregunta: què és allò que em mou?

Tot ignorant que és un ninot, Nolan emprendrà un viatge tan incert que per fer el primer pas haurà de sortir del seu estat d'immobilitat, que deprimeix l'ésser i el converteix en presó i carceller alhora. Però res no serà fàcil: en el llarg camí de Nolan, les il·lusions, els somnis, les esperances, els dubtes i les pors seran els companys de viatge que el guiaran a través d'una intensa recerca el resultat de la qual dependrà de la força i el convenciment amb què sigui capaç de caminar.

 

 

Direcció: José Antonio Puchades (Putxa) i Julieta Gascón.

Intèrprets: Julieta Gascón, Jonathan Guisado, Elena Lalucat, Pino Steiner i José Antonio Puchades.

 

A les 20:15 h a l'Espai Domènech Torras (vestíbul del Teatre Auditori), hi haurà una xerrada introductòria sobre l'obra a càrrec de Carles Lemonche.

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació