CANVI DE DATA: "EL SECRET DE LA LLOLL", amb LLoll Bertran

L'espectacle tindrà loc el dimecres dia 6 de novembre a les 21:00 h. Una Lloll que mostra tot el seu potencial escènic a través d'una història original i divertida.

Foto Gran

CANVI DE DATA.  Dimecres 6 de novembre a les 21 h.

 

Atès que pel dia 18 d’octubre està convocada una Vaga General com a protesta per la sentència del Judici al Procés,del Tribunal Suprem, l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet informa que l’espectacle El secret de la Llollamb Lloll Bertran que estava previst de representar aquest divendres dia 18 d’octubre passa a realitzar-se el dimecres dia 6 de novembre a les 21 h.

Les entrades adquirides per aquest espectacle són vàlides per la nova data (6 de novembre). Tanmateix per aquelles persones que no hi puguin assistir, es comunica que poden bescanviar-les per un altre espectacle de la programació estable (posant-se amb contacte amb la Secretaria de l’Associació Telf. 627 45 46 42).

Lamentem els possibles inconvenients que aquest fet us pugui ocasionar.

La Junta de l’AETMVR.

Ripollet, 15 d’octubre de 2019

 

Sobre l'espectacle.

Aquest és un conte teatralitzat, la història romàntica d´un comte francès i una cupletista catalana, plena d´aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l'auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman. Un espectacle que és molt més que un monòleg teatralitzat. Hi trobarem un bon assortit d´estils musicals en aquesta història de suspens en la qual conviuen personatges ben variats i algun de molt actual. Veurem la Lloll seduint-nos amb tot el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d´emocionar. Oblidarem penes i preocupacions i potser al final ens preguntarem si tot això que ens explica és o no ficció. Tal com diu el conte, potser sí, potser no.

 

 

Idea, guió i direcció: LLoll Bertran.
Intèrprets: LLoll Bertran, Bernat Cot i Eduard Autonell.

Músics: Ariadna Cabiró i Isaac Fonoll.

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació