ELS COLORS DEL MAR. El Mediterrani d'Eduard Iniesta, amb Veus - Cor Infantil Amics de la Unió

60 veus infantils ens portaran l'essència musical de la Mediterrània.

Foto Gran

La Mediterrània, aquest mar que ens enamora, és un món de molts colors. Eduard Iniesta i Piti Español, compositor i lletrista, hi van llançar la seva xarxa i, entre peixos i algues marines, hi van trobar músiques i cançons meravelloses que són com onades que ens acaronen l’ànima. Captivats per la seva bellesa, van crear Els colors del mar, un concert fet de melodies tradicionals dels pobles que envolten el Mediterrani i d’obres seves originals, amb la idea de mostrar la paleta de colors que sovint il·luminen el nostre mar i, de vegades, l’enfosqueixen.

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, una formació que ha participat en nombrosos festivals internacionals i ha estat premiada en diversos certàmens i concursos, donarà veu a una rumba, una dansa italiana, una cançó d’amor grega, una cançó satírica sobre la contaminació del mar o un cant a la vida de les persones refugiades. Els acompanyaran dalt de l'escenari la cantant solista Gemma Humet i un grup de músics encapçalats per Eduard Iniesta.

 

 

Direcció:Josep Vila Jover
Música:Eduard Iniesta

Lletra:Piti Español

Veus: Cor Infantil Amics de la Unió i Gemma Humet.

Músics: Antonio Sánchez(percussions ètniques), Robert Armengol(percussions clàssiques), Eduard Arribas(contrabaix), Laia Capdevila(viola) i Eduard Iniesta(baglamas, tzouras, bouzouki i guitarra).

 

 

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació