ENGEGUEM LA 26a TEMPORADA

Presentació de la temporada.

Foto Gran

Atenent a la favorable resposta que hem rebut dels nostres associats i amics, per segon any consecutiu us presentem ja de bon inici la programació completa, incloent-hi tots els espectacles de la temporada, des d’octubre fins a juny.

 

La primera cita, com ja és habitual, serà el primer divendres del mes d’octubre: obrirem la temporada el dia 4 d’octubre amb una presentació global de les propostes que hem programat. També aprofitarem aquesta primera trobada després de l’estiu per presentar-vos i projectar el vídeo-documental del 25è Aniversari, audiovisual que complementarà la Memòria de l’Aniversari en què estem treballant i que tenim previst de presentar durant aquesta 26a. temporada.

 

Ja us avancem que les propostes escèniques que ens acompanyaran en aquest primer trimestre d’octubre a desembre venen marcades per una gran varietat de temes i estils i per un alt nivell de qualitat artística. La frescor i l’humor inconfusible de Lloll Bertran, una de les nostres millors actrius còmiques, amb El secret dela Lloll; la repetició d’AKA, un espectacle adreçat especialment al públic juvenil que va tenir un fort impacte la darrera temporada i que ha estat guardonat amb diversos premis Butaca; el prestigiós cor de veus blanques Cor Infantil Amics de la Unió, que ens oferirà una cantata al voltant de la Mediterrània amb música d’Eduard Iniesta i amb l’acompanyament del mateix autor; l’Othello de la companyia Les Antonietes, una nova versió de la tragèdia de Shakespeare que posa al descobert xacres humanes com el racisme, la gelosia i la violència de gènere; el sorprenent espectacle Eh Man Hé, que combina de manera brillant mim corporal, titelles i dansa; i per tancar el primer trimestre just abans de Nadal, un magnífic concert de valsos i polques a càrrec de l’Orquestra Terres de Marca.

 

També volem compartir amb tots vosaltres el fet que a la darrera assemblea general ordinària celebrada el 8 de juliol passat, i tal com estipulen els estatuts de l’entitat, es va fer efectiva la renovació del 50% dels membres de la Junta, que està formada actualment per un total de nou persones.

 

A aquest equip humà cal afegir-hi les tasques de les diferents comissions que es van creant amb motiu d’activitats puntuals o estables, comissions i grups de treball que potencien en gran mesura les activitats de l’Associació d’Espectadors en la seva globalitat i reforcen encara més la presència de l’entitat en la vida cultural de Ripollet. No cal dir que esteu tots plegats convidats a participar-hi.

(Fotografia de Lourdes Ponce)

Actuació de Carol Garcia.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació