Ens havíem barallat tant!

Direcció: Ivan Padilla.

Foto Gran
Un diàleg en el temps entre Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany

 

Abril de 1991. Maria Aurèlia Capmany se cita amb Montserrat Roig per realitzar-li una entrevista per a la revista Culturasobre el fet de ser dona i l'ofici d'escriure. Serà la seva darrera trobada, ja que uns mesos més tard del mateix any ambdues moriran víctimes de la mateixa malaltia. A través d'aquesta entrevista, les dues autores rememoren els diferents moments compartits en el passat des que van coincidir a l'Escola Adrià Gual i la trobada s'acaba convertint en un diàleg a través del temps que posarà en evidència allò que les uneix, allò que les separa i, sobretot, allò que les fa còmplices. Un espectacle que, 27 anys després de la seva mort, dona veu a dues escriptores fonamentals en la literatura catalana del segle XX i que posa en valor el seu ric i influent llegat literari i la seva significació en la lluita de la dona i en la defensa de la llengua i el país.

 

Dramatúrgia i direcció: Ivan Padilla.

Intèrprets: Mireia Cirera i Tàtels Pérez.

 

Durada: 1h 10m.

L’Espai Escenari és una nova oferta d’espectacles no inclosos dins la programació trimestral i, per tant, fora d’abonament (llevat dels socis de la modalitat “total”) que posarà en marxa l’Associació d’Espectadors aquesta temporada de manera experimental. Es tracta d’oferir un tipus d’espectacle diferent (propostes de teatre o música de petit format, de vegades experimentals o alternatives) que difícilment tindria cabuda dins de la programació estable. Les entrades s’hauran d’adquirir directament al local de l’associació o a la taquilla el mateix dia de l’espectacle i l’aforament serà limitat a la capacitat de l’escenari.

Espai Escenari. Preu: 5 € per als associats (gratuït per als socis “total”) i 7 € per al públic general. Espectacle fora de la programació estable de la temporada.

Atenció:

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació